Workshops & Activiteiten

 
Mind Keys

Deze methode helpt je om je meer bewust te maken van wie jij daadwerkelijk bent en wat jij echt wilt doen. Het helpt je inzicht te krijgen in jouw pad en het laat je beseffen dat je onderdeel bent van een groter geheel, het universum. Door o.a. meer rust en ruimte te creëren in je hoofd ben je beter in staat 'out of the box' te denken. Hierdoor kun je bijvoorbeeld zaken die op dat moment spelen makkelijker van verschillende kanten belichten waardoor je beter in staat bent veranderingen aan te brengen. Het is als het ware een grote schoonmaak van je systeem. 

Tijdens de workshop leer je met mind keys te werken. We werken op het hoofd en lichaam van elkaar (over kleding heen). Na deze workshop kun je ook andere mensen een mind keys behandeling geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

Werken met essentiële oliën

Sinds mensenheugenis wordt er al gewerkt met de kracht uit de natuur. Al eeuwen worden er oliën gewonnen uit geneeskrachtige kruiden en planten, de zgn etherische of essentiële oliën. Deze oliën kun je op legio manieren gebruiken en inzetten. Essentiële oliën kunnen bijvoorbeeld helpen je spijsvertering beter te reguleren, je weerstand te vergroten, je hormoonhuishouding in balans te brengen maar ook bij spier-, en gewrichtsklachten, stress, hoofdpijn, slecht slapen en ga zo maar door.

In deze workshop leer je meer over deze oliën en hoe je ze kunt gebruiken.

We gaan opzoek naar oliën die specifiek bij jou passen, hoe oliën je chakra's kunnen versterken, gaan elkaar een korte massage geven (op de rug en voeten), we doen een meditatie met olie en je leert hoe je de oliën nog meer kunt gebruiken.

We werken met de oliën van DoTERRA en Primavera.

Bosbaden

Al wandelend de energie van de natuur opnemen.

bewust wandelen en de natuur ondergaan in de prachtige stadsparken Sonsbeek en Zypendaal.

Tijdens deze wandeling neem ik je mee langs plekken waar je op kunt laden en de energie kunt voelen. We gaan net even anders kijken naar bomen en natuur. Wat is een zonneboom en wat doet een maanboom? De natuur is een grote heelmeester waar we allemaal gratis gebruik van kunnen maken, gewoon door er in te vertoeven. Als je je wat meer bewust bent van deze kracht wandel je in het vervolg net even anders...

Leren Pendelen

De meeste mensen kennen de pendel van gebruik tijdens de zwangerschap; wordt het een meisje of een jongen...

De pendel kun je echter voor vanalles  inzetten. Je kunt pendelen om te zien of voedsel goed door je lijf wordt opgenomen,  om energie beter te laten stromen of om vragen, van jou of anderen,  te beantwoorden.

In deze leuke workshop leer je hoe een pendel werkt en hoe je er zelf mee aan de slag kunt.