Voor wie

regenboog7.jpg

Voor iedereen, volwassenen en kinderen, die niet lekker in zijn/haar vel zit.

Of dat nu komt door fysieke of mentale klachten. Samen gaan we opzoek naar wat er ten grondslag ligt aan jouw obstakels en steeds terugkerende pijnen of patronen.

Maar je mag natuurlijk ook gewoon een keer komen voor lekkere ontspannende behandeling. Om de boel weer aan het stromen te brengen en weer stevige voet aan (in) de grond te krijgen.

Enkele reacties van klanten:

“Ik had een gigadrukke werkdag en er ging van alles mis, vreselijk. Maar ik heb me er zo positief doorheen weten te werken en kon er ook zijn voor andere mensen. Ik snap er niks van. Ik dacht echt dat is echt voor een groot deel dankzij het feit dat ik bij jou ben geweest. Dat wilde ik zeggen. Dank je wel!”

-Suzanne-

 

“Lieve Mariëtta, ik wil jou via deze weg even bedanken! Ik voel me bevrijd van een hoop disfuntionele angst, schuld en schroom! Ik weet dat er ook nog andere dagen gaan komen maar ik voel weer blijdschap!”

-Mieke-

 

“Sinds ik bij jou onder behandeling ben gaat het echt zovele malen beter met me…ik kan echt weer voelen dat ik gelukkig ben en beter in mijn kracht sta. Dit gun ik zoveel meer mensen. “

-Annemarie-

 

“Ik voel veel meer rust en ruimte in mijn hoofd!”

-Peter-