Voor wie

regenboog7.jpg

Ik behandel mensen, volwassenen en kinderen,  met allerlei klachten en aandoeningen.

Dat kunnen klachten zijn als rug- en hoofdpijn, hormonaal evenwicht, vermoeidheid en stressgerelateerde klachten.

Maar ook als je niet zo goed weet wat er aan de hand is maar je niet goed in je vel zit. Als je het gevoel hebt dat je steeds wordt teruggetrokken in oude patronen of snel overprikkeld raakt, ben je van harte welkom.

Ik probeer je inzicht te laten krijgen waar klachten vandaan komen. Samen gaan we opzoek naar wat er ten grondslag ligt aan jouw obstakels en steeds terugkerende pijnen of patronen.

Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een keer komen voor lekkere ontspannende behandeling. Om de boel weer aan het stromen te brengen en je goed met beide voeten op de grond te zetten.

Enkele reacties van klanten:

“Ik had een gigadrukke werkdag en er ging van alles mis, vreselijk. Maar ik heb me er zo positief doorheen weten te werken en kon er ook zijn voor andere mensen. Ik snap er niks van. Ik dacht echt dat is echt voor een groot deel dankzij het feit dat ik bij jou ben geweest. Dat wilde ik zeggen. Dank je wel!”

-Suzanne-

 

“Lieve Mariëtta, ik wil jou via deze weg even bedanken! Ik voel me bevrijd van een hoop disfuntionele angst, schuld en schroom! Ik weet dat er ook nog andere dagen gaan komen maar ik voel weer blijdschap!”

-Mieke-

 

“Sinds ik bij jou onder behandeling ben gaat het echt zovele malen beter met me…ik kan echt weer voelen dat ik gelukkig ben en beter in mijn kracht sta. Dit gun ik zoveel meer mensen. “

-Annemarie-

 

“Ik voel veel meer rust en ruimte in mijn hoofd!”

-Peter-