De sjamanistische reis en het ophalen van je krachtdier

January 10, 2018

 

 

Trancereizen hebben een diepe helende en zuiverende werking.

Ze werken transformerend op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Onder begeleiding van trom (soms ook ratel of didgeridoo), maak je een zeer intense reis naar je onderbewuste.

Op deze plek in je eigen wereld, die nagenoeg gelijk is aan je dagelijks bestaan, zijn de mogelijkheden vele malen groter. In deze wereld van je onderbewustzijn hebben de krachtdieren een speciale betekenis.

 

Dieren worden in het sjamanisme bijzondere kenmerken toegeschreven, ze kunnen je inzicht geven in de ontwikkelingen en gebeurtenissen van het leven.

Deze dag zullen via trancetechnieken op zoek gaan naar het krachtdier en ons laten inspireren wat het ons over onszelf te vertellen heeft. Je gaat je krachtdier ontmoeten en ontdekken wat de betekenis van je dier is.

Tijdens deze reis ben je volledig bij bewustzijn, maar dan in een zeer heldere staat. Daarna gaan we de betekenis van je krachtdier verder uitdiepen en eigen maken; hoe beweegt mijn dier, wat voor een geluid maakt het en wat voor een soort dier is het?

We sluiten af met alle opgehaalde informatie te verwerken in een tekening, gedicht of kort verhaal. Hierna is er nog ruimte om, indien gewenst, de ervaringen met elkaar te delen.

 

 

Info over data en tijd vindt je bij de workshops

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

February 25, 2016

November 16, 2015

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square