top of page
hood-hart.jpg

Cursus met je hoofd in je hart

Elke les beginnen we met een meditatie. Deze meditatie helpt ons af te stemmen op het thema van die avond. We doen verschillende oefeningen en wisselen met elkaar van gedachten. In het werkboek staan oefeningen voor thuis en er is ruimte om je eigen gedachten en ervaringen op te schrijven zodat je echt een eigen werkboek hebt.

 

les 1 verbinden we ons met onszelf en de aarde. We bespreken de grote helende kracht van de natuur en hoe zij van invloed is op ons hoofd en hart.

In les 2 bespreken we de termen liefde, angst, compassie en intuïtie. We gaan hiermee aan het werk en ontdekken wat deze emoties daadwerkelijk met ons doen.

In les 3 hebben we het over de universele energie en hoe belangrijk het is om licht en liefde in je hart toe te -kunnen-  laten en hoe je dit kunt doen.

In les 4 gaan we werken met deze universele energie die eenieder tot zijn/haar beschikking heeft. Zo ontdek je je eigen power en die van elkaar.

Tijdens de laatste, 5e bijeenkomst gaan we naar buiten, de natuur in om te voelen en na te bespreken.

Deelname: 255,00* inclusief werkboek en materialen

Data: volgen na de zomer

Locatie: Oude Kraan 72 Arnhem

* Betaling in termijnen is mogelijk.​

Deze cursus is voor iedereen die meer wil weten over, en werken met intuïtie en zelfhelend vermogen. Heb je hier al ervaring mee? Mooi, dan gaan we dat vergroten en versterken. Is het nieuw voor je? Je bent van harte welkom! Je gaat mooie dingen over jezelf ontdekken.

bottom of page