top of page
k&j calum.jpg
k&j chloe.JPG

Kinderen & jongeren

Veel kinderen en jongeren van deze tijd zijn sensitief. Zij kijken op een andere manier naar de wereld en het leven. Ze voelen geen of weinig aansluiting bij de maatschappij zoals die nu is. Daardoor kan er onzekerheid en angst ontstaan die zich op allerlei manieren uit. Regelmatig vinden deze kinderen het lastig om met deze wereld te dealen met alle gevolgen van dien. In mijn praktijk help in kinderen & jongeren inzicht te krijgen in zichzelf en leer ik ze met prikkels en energieën om te gaan. Hoe ze zelf de regie over hun leven kunnen nemen. Ik help hen ontdekken dat zij net zoveel recht hebben hier te zijn als ieder ander. Dat hun ze eigen kwaliteiten hebben en hoe ze deze kunnen gebruiken.

Ik ben altijd blij verrast hoe kinderen zelf prima aan kunnen geven wat ze nodig hebben. Tijdens een consult laat ik ontstaan wat er ontstaat. Het ene kind gaat heel makkelijk liggen en laat alles gebeuren, het andere kind wil na 5 minuten al weer zitten en vooral praten dat is ook oké. (en Ondertussen zit mama of papa lekker ontspannen met een kopje thee op de bank of in de aangrenzende ruimte)

Jongeren hebben vaak wat meer schroom maar dat gaat snel over. Praten mag maar hoeft niet. Heb je -nog- niets te zeggen dan leg ik je gewoon op de tafel en vertel ik na de behandeling wat ik ben tegengekomen. Dan is het nog steeds aan jou of je daar wel of niet over wilt praten. De energie doet haar werk wel.

Vervolgens geven kinderen en jongeren zelf wel aan dat ze “Graag weer een keer naar Mariëtta (of die mevrouw) willen.” En dat vind ik een groot compliment!

Peter: "Ik voel veel meer rust en ruimte in mijn hoofd!"

bottom of page