top of page
regenboog7.jpg

Intuïtieve behandeling

Als je bij mij komt gaan we eerst even zitten. Terwijl jij vertelt waarom je bent gekomen stem ik me af op jouw energie. Daarna vraag ik je op de tafel te gaan liggen en begin ik de behandeling. Met mijn handen voel ik waar de energiestroom stokt en intuïtief weet ik wat ik moet doen. Soms is het zaak iemand eerst goed te laten aarden voor ik de energiestromen ga activeren. Soms moet er eerst een stuk uit het verleden losgemaakt worden voor ik ‘in het nu’ kan behandelen. Dit wisselt per persoon en per keer. Het doel is altijd om je balans te herstellen en je  in contact te brengen met je eigen IK. Om je te ondersteunen in je proces van bewustwording waardoor je echt kunt zijn wie jij bent, in verbinding met je hart.

Als je wilt breid ik de behandeling uit met de Solfeggio frequenties en essentiële oliën die ik speciaal voor elke frequentie heb geselecteerd

Suzanne: "Ik had een gigadrukke werkdag en er ging van alles mis, vreselijk. Maar ik heb me er zo positief doorheen weten te werken door en kon er ook zijn voor andere mensen. Ik snap er niks van. Ik dacht echt dat is voor een groot deel dankzij het feit dat ik bij jou ben geweest. Dat wilde ik even zeggen. Dankjewel!"

bottom of page