top of page
hood-hart.jpg

Hoofd en Hart

Een cursus over je hoofd en je hart en hoe je deze met elkaar in verbinding kunt brengen.

Hoe kun je leven vanuit je hart zonder dat je hoofd zich er steeds mee bemoeit en hoe hou je dit in balans?

Ons hoofd neemt meestal de regie over het hart. Hoe je ook je best doet om meer te voelen dan te malen, voor je het weet volg je weer alleen je hoofd en daarmee vaak de vastgeroeste patronen die je juist niet meer wilt.

In deze cursus gaan we het hebben over liefde, mededogen en intuïtie en hoe je in het nu kunt komen en blijven. Je ontdekt hoe je jezelf zacht kunt houden in deze harde tijd en hoe we met liefde (hart) de angst (hoofd) kunnen overwinnen. Kortom, je leert hoe je meer in verbinding komt met jezelf. Daardoor ben je beter in staat te zijn wie jij daadwerkelijk bent.

Elke les beginnen we met een meditatie. Deze meditatie helpt ons af te stemmen op het thema van die avond. We doen verschillende oefeningen en wisselen met elkaar van gedachten. In het werkboek staan oefeningen voor thuis en er is ruimte om je eigen gedachten en ervaringen op te schrijven zodat je echt een eigen werkboek hebt.

 

les 1 verbinden we ons met onszelf en de aarde. We bespreken de grote helende kracht van de natuur en hoe zij van invloed is op ons hoofd en hart.

In les 2 bespreken we de termen liefde, angst, compassie en intuïtie. We gaan hiermee aan het werk en ontdekken wat deze emoties daadwerkelijk met ons doen.

In les 3 hebben we het over de universele energie en hoe belangrijk het is om licht en liefde in je hart toe te -kunnen-  laten en hoe je dit kunt doen.

In les 4 gaan we werken met deze universele energie die eenieder tot zijn/haar beschikking heeft. Zo ontdek je je eigen power en die van elkaar.

Tijdens de laatste, 5e bijeenkomst gaan we naar buiten, de natuur in om te voelen en na te bespreken.

Deelname: 255,00* inclusief werkboek en materialen

Data: dinsdag 21 en 28 feb, 7 en 14 mrt van 19.30 - 22.00 uur

          zaterdag 25 maart van 10.00-12.30 uur

Locatie: Oude Kraan 72 Arnhem

* Betaling in termijnen is mogelijk.​

Deze cursus is voor iedereen die meer wil weten over, en werken met intuïtie en zelfhelend vermogen. Heb je hier al ervaring mee? Mooi, dan gaan we dat vergroten en versterken. Is het nieuw voor je? Je bent van harte welkom! Je gaat mooie dingen over jezelf ontdekken.

IMG_0211.jpg
oudste boom1.jpg

Workshops

Er zijn verschillende workshops die je kunt doen. Deze zijn op aanvraag. Je kunt als groepje (minimaal 4 deelnemers) een workshop aanvragen maar als jij, in je ééntje geïnteresseerd bent in een workshop geef je dan op. Als ik genoeg mensen bij elkaar heb gaan we opzoek naar een datum waarop we allemaal kunnen.

Leren Pendelen

In deze leuke workshop leer je hoe een pendel werkt en hoe je er zelf mee aan de slag kunt.Ontdek hoe je kunt pendelen of voedingsstoffen wel of niet goed door je lijf worden opgenomen en hoe je antwoord kunt krijgen op vragen. En wist je dat je met een pendel vastzittende schouders of zere benen kunt behandelen? Naast heel leuke dus ook een heel nuttige workshop.

Werken met essentiële oliën

Sinds mensenheugenis wordt er al gewerkt met de kracht uit de natuur.

Al eeuwen worden er oliën gewonnen uit geneeskrachtige kruiden en planten, de zgn etherische of essentiële oliën. Deze oliën kun je op legio manieren gebruiken en inzetten. Essentiële oliën kunnen bijvoorbeeld helpen je spijsvertering beter te reguleren, je weerstand te vergroten, je hormoonhuishouding in balans te brengen maar ook bij spier-, en gewrichtsklachten, stress, hoofdpijn, slecht slapen en ga zo maar door.

In deze workshop leer je meer over deze oliën en hoe je ze in je dagelijkse leven kunt gebruiken.

We gaan opzoek naar oliën die specifiek bij jou passen en je maakt je eigen olieroller. Kortom een hartstikke leuke middag vol geur en interessante informatie.

Bosbaden

Al wandelend de energie van de natuur opnemen.

Bewust wandelen en de natuur ondergaan. We dompelen ons onder in de natuurpracht van de stadsparken Sonsbeek en Zypendaal. Ontdek wat zonnebomen en maanbomen zijn, voel wat stromend water voor je kan doen en hoe de vormen in de natuur je extra kunnen ondersteunen

Mind Keys

Dit is een methode die meer bewustzijn en inzicht creëert. Je leert hoe je mensen kunt helpen te ontdekken en te worden wie ze daadwerkelijk zijn. Je kunt deze methode gebruiken voor mensen in je omgeving of in je praktijk. Mind Keys is een afgeleide van Access Bars.

Wil je meer weten over één of meerdere workshops stuur me dan een bericht.

bottom of page