top of page
blauwe zee2.jpg
oudste boom1.jpg
IMG_0211.jpg

Workshops

Workshop Energetisch Werk, werken met je eigen energetische vermogens.

Hoe ontdek je je eigen energetische vermogens en hoe kun je hiermee werken?  Wat is je energetisch systeem en hoe werkt dat?

Met deze vragen gaan we aan het werk tijdens de workshop.

Iedereen heeft een energetisch systeem. In deze tijd van verandering en de overgang van de 3e naar de 5e dimensie worden mensen hier steeds gevoeliger voor en wordt deze energie steeds makkelijker voelbaar en waar te nemen. Misschien ben je je al bewust van veranderingen in en om je heen. Of voel je soms dingen maar weet je niet precies wat het is. Dit heeft allemaal te maken met je fijngevoeligheid die zich aan het ontwikkelen is.

En als deze energie door je heen stroomt kun je het ook activeren en er mee werken. Ten dienste van jezelf of anderen. Door contact te maken met je energetische power leer je je bewuster te worden van jezelf en wat jij en je lichaam nodig hebben. Maar ben je ook in staat om andere mensen bij te staan, energie te geven.

In deze workshop leer je jouw kanaal openzetten en je te verbinden met de universele energie. Hoe je deze energie kunt waarnemen en ermee kunt werken. Hoe je gebruik kunt maken van symbolen, trillingen en frequenties om je te versterken, te voeden en te beschermen.

Kortom een workshop over voelen, beseffen en realiseren. Een prachtige ontdekkingsreis naar en in jezelf. Je hebt veel meer in je mars dan je wellicht in de gaten hebt…

Workshop Energetisch Werk, verdiepingsdag

Deze workshop in een vervolg op werken met je eigen energetische vermogens. Je hoeft de eerste workshop niet gedaan te hebben om mee te doen. Als je al ervaring hebt met energetisch werk, hoe summier ook, kun je prima aansluiten.

Deze dag gaan we dieper in op het afstemmen van andermans energie.

Je leert over de universele orde en hoe alles met elkaar is verbonden. Hierdoor ga je beter begrijpen hoe jij in het grote universele wiel meedraait en wat jouw rol is. Als je op jouw pad bent kun je de dingen doen vanuit, en met je hart. Vanuit je hart kun je je veel makkelijker verbinden met de universele energie, de bron. En vanuit die energie kun je zoveel bewerkstelligen. Met die energetische power kun je mens en dier bijstaan en helpen.

We gaan kijken of we elkaar kunnen ‘lezen’ en we gaan elkaar een behandeling geven. Er is veel ruimte voor het delen van ieders ervaring. Ook daar worden we weer wijzer van.

Een boeiende dag waar ik mij nu al op verheug.

Leren Pendelen

In deze leuke workshop leer je hoe een pendel werkt en hoe je er zelf mee aan de slag kunt.Ontdek hoe je kunt pendelen of voedingsstoffen wel of niet goed door je lijf worden opgenomen en hoe je antwoord kunt krijgen op vragen. En wist je dat je met een pendel vastzittende schouders of zere benen kunt behandelen? Naast heel leuke dus ook een heel nuttige workshop.

Werken met essentiële oliën

Sinds mensenheugenis wordt er al gewerkt met de kracht uit de natuur.

Al eeuwen worden er oliën gewonnen uit geneeskrachtige kruiden en planten, de zgn etherische of essentiële oliën. Deze oliën kun je op legio manieren gebruiken en inzetten. Essentiële oliën kunnen bijvoorbeeld helpen je spijsvertering beter te reguleren, je weerstand te vergroten, je hormoonhuishouding in balans te brengen maar ook bij spier-, en gewrichtsklachten, stress, hoofdpijn, slecht slapen en ga zo maar door.

In deze workshop leer je meer over deze oliën en hoe je ze in je dagelijkse leven kunt gebruiken.

We gaan opzoek naar oliën die specifiek bij jou passen en je maakt je eigen olieroller. Kortom een hartstikke leuke middag vol geur en interessante informatie.

Bosbaden

Al wandelend de energie van de natuur opnemen.

Bewust wandelen en de natuur ondergaan. We dompelen ons onder in de natuurpracht van de stadsparken Sonsbeek en Zypendaal. Ontdek wat zonnebomen en maanbomen zijn, voel wat stromend water voor je kan doen en hoe de vormen in de natuur je extra kunnen ondersteunen

Access bars

Dit is een methode die meer bewustzijn en inzicht creëert. Het helpt oude systemen te doorbreken en los te laten. Je leert hoe de behandeling te geven. Je kunt deze methode gebruiken voor mensen in je omgeving of in je praktijk.

Wil je meer weten over één of meerdere workshops stuur me dan een bericht.

De workshops pendelen en essentiële oliën geef ik ook bij Ruben Robijn in Duiven. Kijk voor meer informatie in de agenda

hood-hart.jpg

Cursus

 

Met je hoofd in je hart

Een cursus over je hoofd en je hart en hoe je deze met elkaar in verbinding kunt brengen.

Hoe kun je leven vanuit je hart zonder dat je hoofd zich er steeds mee bemoeit en hoe hou je dit in balans?

Ons hoofd neemt meestal de regie over het hart. Hoe je ook je best doet om meer te voelen dan te malen, voor je het weet volg je weer alleen je hoofd en daarmee vaak de vastgeroeste patronen die je juist niet meer wilt.

In deze cursus gaan we het hebben over liefde, mededogen en intuïtie en hoe je in het nu kunt komen en blijven. Je ontdekt hoe je jezelf zacht kunt houden in deze harde tijd en hoe we met liefde (hart) de angst (hoofd) kunnen overwinnen. Kortom, je leert hoe je meer in verbinding komt met jezelf. Daardoor ben je beter in staat te zijn wie jij daadwerkelijk bent.

Meer weten

bottom of page