Workshops, activiteiten en agenda De praktijk is van 1-15 aug gesloten

enaustic art.jpg
helichrysum.jpg
pendel3.jpg
Nieuw navis 015.JPG

6 juli: Workshop Encaustic Art door Yvonne de Jong

Encaustic Art is het schilderen met een strijkijzer en bijenwas. Doordat de bijenwas vloeibaar wordt als je deze verwarmd, kun je de tekening steeds veranderen. Zodra je niet meer verwarmt stolt de bijenwas in de nieuwe blijvende vorm Je hoeft het dan alleen even op te poetsen en klaar is je schilderij. Je kunt er heel veel creativiteit in kwijt. Een bijenwas- of Encaustic tekening is een vingerafdruk van energie die betrekking heeft op jouw persoonlijkheid, kennis en ervaring.
Als de tekening klaar is, gaan we hem “lezen” Wat valt op, welke kleuren zijn gebruikt, zijn er dieren op te zien, of staan er personen op afgebeeld. Bv bomen symboliseren lucht en aarde. Zijn ze dik met stevige wortels; dan sta je stevig met beide benen op de grond, zijn ze iel dan is het tijd om te groeien.

Wat gaan we doen tijdens de workshop Encaustic Art?
Behalve het lezen van de diverse tekeningen die je tijdens de workshop hebt gemaakt gaan we ook kijken naar je Persoonlijke Kleurenkaart, die uit je levenskleur, lotskleur en persoonlijke expressiekleur bestaat. Uit je Persoonlijke Kleurenkaart komen maximaal 3 kleuren ook hier gaan we een tekening van maken → vingerafdruk

 

Woensdag 6 juli 2022
Tijd: 19.30 uur tot 22.00 uur.
Kosten: €.65,00

Zondag 10 juli komt Nicole alles vertellen over de -genees-kracht van planten en kruiden.

Nicole stelt zicht voor:

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Nicole Maatkamp (inderdaad, zusje van) en ik mag tijdens de workshop op 25 mei iets vertellen over kruidengeneeskunde.  

Ik interesseer me al vele jaren voor kruiden en de verschillende gebruiken hiervan en ben me er de laatste jaren steeds meer in gaan verdiepen. 

Kruiden zijn niet alleen lekker, ze hebben ook vele geneeskundige eigenschappen, die we door de eeuwen heen vergeten zijn. Gelukkig is er tegenwoordig weer steeds meer interesse in de vele helende eigenschappen van planten en kruiden en het mooie is, vele staan er gewoon in je tuin of in de berm of het bos.  

Je kunt niet alleen thee maken van kruiden, of ze in je eten doen, je kunt ze ook gebruiken om tincturen, zalf, kompressen of oliën van te maken. Ook zijn er kruiden die magische eigenschappen worden toebedacht.

Tijdens de workshop wil ik hier iets over vertellen en natuurlijk zullen er ook lekkere theeën zijn om te proeven.

Hopelijk zie ik je dan.

Groetjes, 

Nicole 

Zondag 10 juli 2022

Tijd: 13.00 uur tot 15.30 uur.

Deelname € 17,50

(Bij mooi weer gaan we naar buiten)

Workshops die je aan kunt vragen

Leren Pendelen

In deze leuke workshop leer je hoe een pendel werkt en hoe je er zelf mee aan de slag kunt.

De perfecte workshop voor een gezellige middag.

Bosbaden

Al wandelend de energie van de natuur opnemen.

Bewust wandelen en de natuur ondergaan in de prachtige stadsparken Sonsbeek en Zypendaal.

Mind Keys

Dit is een methode die meer bewustzijn en inzicht creëert. Je leert hoe je mensen kunt helpen te ontdekken wie ze daadwerkelijk zijn en ze daar in te ondersteunen. Je kunt deze methode gebruiken voor mensen in je omgeving of in je praktijk (Mind Keys is een afgeleide van Access Bars)

Stoelmassage

Je leert hoe je een drukpuntmassage kunt geven op de rug, nek, armen en handen.

Wil je meer weten over één of meerdere workshops stuur me dan een bericht